<script>window.location = 'http://www.real-arena.com/';</script>
<script>window.location = 'http://www.real-arena.com/';</script>
<script>window.location = 'http://www.real-arena.com/';</script>
<script>window.location = 'http://www.real-arena.com/';</script>
<script>window.location = 'http://www.real-arena.com/';</script> 
AcasaAcasa  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.

Distribuiţi|

Amx Booster v2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
ReSeTsCoRe
Membru
ReSeTsCoRe

Posts Posts : 31
Data de inscriere Data de inscriere : 24/09/2012
Amx Booster v2 Empty
MesajSubiect: Amx Booster v2 Amx Booster v2 EmptyLun Sept 24, 2012 9:11 am

AMXX Booster este conceput si creat de catre mine pentru ca serverul, respectiv clientul (jucatorul) sa aiba o conexiune super stabila, astfel incat sa nu existe nici cele mai mici sacadari sau reluari incorecte ale "pachetelor" (datele) trimise de catre server spre jucator si viceversa. Mai pe cuvintele voastre, lagul insuportabil cu care erati obisnuiti. De ce tocmai AMXX Booster si nu alt plugin? Pentru ca foloseste functia sv_unlag (Latency Compensating / Lag Compensation), functie variabila foarte utila cand vine vorba de optimizarea lagului la calculatoarele mai putin performante, in special limita de banda rezervata pentru HLDS.

Imagine
Descarcare (v.2.0): Download Link
Descarcare (v.1.5): Download Link
Descarcare (v.1.3): Download Link | Mirror

Nume: AMXX Booster
Autor: ReSeTsCoRe
Versiune: 2.0
Credite:
1. Drepturi de autor rezervate lui Alka pentru sursa File Remover folosita in pluginul AMXX Booster.
2. Drepturi de autor rezervate lui Crazed pentru sursa Client Checker folosita in pluginul AMXX Booster.

Instalare:
1. Fisierul amxx_booster.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins
2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugam:

Cod:
amx_booster.amxx

. Neobligatoriu (optional) puteti adauga cvaruri preferentiale pe care le foloseste pluginul in fisierul addons/amxmodx/configs/amxx.cfg sau server.cfg si adaugam cvarurile mentionate mai jos.

Imagine
CVARuri optionale, dar importante!
Folositi doar un singur cvar dintre acestea pe care il considerati mai eficient si preferential.

amx_booster "0" -> AMXX Booster este dezactivat
amx_booster "1" -> AMXX Booster optimizeaza doar pingul serverului
amx_booster "2" -> AMXX Booster optimizeaza doar pingul jucatorului
amx_booster "3" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului
amx_booster "4" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului efectuand niste comenzi mult mai benefice si profunde, astfel incat scade sansa multor erori / buguri din engineul / coreul HLDS.
amx_booster "5" -> AMXX Booster optimizeaza pingul serverului si in acelasi timp a jucatorului efectuand niste comenzi posibile care sunt folosite in PGL. (Valorea recomandata si folosita implicit de catre AMXX Booster!)

Urmatoarele cvaruri sunt referente la niste conditii strict impuse pluginului pentru a nu depasi limita unei valori specificate pentru LATENCY.

amx_booster_ping_on "1" -> Aceasta caracteristica sugereaza modul de activare (1) sau dezactivare (0). (Implicit, este activat!)
amx_booster_ping_max "-1" -> Aceasta caracteristica sugereaza maxima latentei (LATENCY) pentru a nu fi depasita deloc. Folositi valorea (-1) pentru a nu se lua in considerare, iar pentru a fi activata setati o valorea cuprinsa intre (10,11,12,...,4500 - DOAR NUMERE). Valorea maxima a LATENCY acceptata de engineul HL si afisata in tabelul scorurilor este 4500. (Implicit, este dezactivat!)
amx_booster_ping_min "-1" -> Aceasta caracteristica sugereaza minima latentei (LATENCY) pentru a nu fi depasita deloc. Folositi valorea (-1) pentru a nu se lua in considerare, iar pentru a fi activata setati o valorea cuprinsa intre (1,2,3,...,9 - DOAR CIFRE). (Implicit, este dezactivat!)
amx_booster_ping_client "1" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe client (jucator). (Implicit, este activat!)
amx_booster_ping_flags "abz" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe client (jucator) doar cu conditia unor tipuri de flaguri (accese). (Implicit, este abz! a = IMUNITATE / b = SLOT / z = JUCATOR NORMAL, ceea ce se deduce ca vor fi afectati JUCATORII + ADMINISTRATORII)
amx_booster_ping_bots "0" -> Aceasta caracteristica sugereaza executarea sarcinilor pe jucatorii virtuali (CPU Players / Bots). (Implicit, este dezactivat!)

Ultimele cvaruri ale pluginului sunt referente la modul STARTUP, sa traduc.. la fiecare conexiune a jucatorului pe server sunt executate anumite comenzi special aranjate (provizorii) astfel incat sa permita o conectare cat mai rapida catre server.

amx_booster_client_startup_enablefix "1" -> Activeaza (1) / Dezactiveaza (0) noua functie a pluginului AMXX Booster care foloseste o tactica sporita in conectarea clientului (jucatorului) pe server.
amx_booster_client_startup_rate "25000" -> Seteaza comanda variabila "rate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_fpsmax "201.0" -> Seteaza comanda variabila "fps_max" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_cmdrate "101.0" -> Seteaza comanda variabila "cl_cmdrate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_updaterate "101.0" -> Seteaza comanda variabila "cl_updaterate" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_exinterp "0.10" -> Seteaza comanda variabila "ex_interp" a clientului cu cea specificata in cvar.
amx_booster_client_startup_extrapmax "1.20" -> Seteaza comanda variabila "ex_extrapmax" a clientului cu cea specificata in cvar.

Imagine
Ce este pentru moment si ce va urma?
Sincer, sunt o multime de posibilitati si idei ca pluginul AMXX Booster sa devina un succes aparte pentru toti detinatorii de servere CS, insa trebuie timp si rabdare astfel incat pluginul sa continuie spre versiuni noi si mult mai complexe.

Daca ar fi dupa mine, as spune ca pluginul in situatia prezenta este BETA. De ce oare? Pentru ca sunt hotarat ca nu e terminat pana la capat, ci doresc sa il imbunatatesc pana ce va fi curatat de greselile de programare (scripting) AMXX.

Pe viitor, mai corect spus, la urmatoarea versiune care va fi a 3-a, am sa fac un efort sa punem in practica pluginului AMXX Booster, o comanda simpla, scurta si la randul ei foarte folositoare care va fi intitulata amx_unlag sau mai simplu unlag. Cu ce scop as face asta? Deoarece la momentul actual nu am gasit nici un plugin mai performant ca AMXX Booster si inclusiv sa ofere aceasta caracteristica de a reduce lagul respectivului jucator din momentul executarii acesteia.

Imagine
In legatura cu sugestiile, problemele sau alte amanunte mai avansate referitoare la AMXX Booster..
Aveti ocazia sa le postati aici. Absolut ORICE ce tine legat de AMXX Booster. Chiar vreau sa iau la cunostinta orice neclaritate sau opinie pentru a dezvolta mai usor acest plugin.
Daca iti place mesajul meu si il consideri util, apasa butonul LIKE

[center][size=24][b][url=http://www.real-arena.com/t4455-]Real-Arena.Com # Cod CS 1.6 ~ Wall Counter-Strike 1.6 Super Wall [Click aici] [/url][/b][/size][/center]
Real-Arena.Com România # Locul in care gasesti o arie dezvoltata de tutoriale si resurse
Sus In jos
Reclama

Amx Booster v2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

 :: Counter-Strike 1.6 :: www.Real-Arena.com-